Liverpool sjekket 17-åring

Damien Comolli var i dag til stede på kampen mellom Southampton og Huddersfield i League 1, etter sigende for å sjekke Alex Oxlade-Chamberlain. Uavgjort for Darby og Ince.

Følger vingtalent
Den kjappe vingen Alex Oxlede-Chamberlain scoret et mål da Southampton vant 4-1 hjemme mot topplaget Huddersfield i dagens ligarunde i League 1. Tenåringen spilte i 71 minutter før han ble byttet ut. Liverpools sportsdirektør Damien Comolli er blitt bekreftet til stede på kampen av flere nettsteder, og målet med turen sørover skal ha vært 17-åringen Oxlede-Chamberlain. Alex er sønn av Mark, også han en ving som spilte åtte landskamper for England på 80-tallet.

- Jeg visste ikke at han var her, uttalte manager Nigel Adkins hos Southampton angående besøket til Comolli.

- Vi kommer imidlertid ikke til å si at alle spillere har en pris, eller la spillere få ha en prislapp, vi ønsker å holde denne troppen sammen. Vi har ikke som mål å selge Alex.

Det poeng for Notts County
Notts County spilte 1-1 borte mot Plymouth i en annen kamp i League 1, etter to tidlige scoringer. Stephen Darby spilte hele kampen og fikk gult kort, mens Tom Ince kom inn etter 64 minutter.