Liverpool U18 - Cardiff U18 2-0

Michael Ngoo scoret begge målene da Liverpool U18 tidligere i dag beseiret Cardiff U18 2-0 i en treningskamp på The Academy i Kirkby. Adam Morgan og England U17 til finale etter full pott i gruppespillet.

Michael Ngoo scoret to ganger før pause, inkludert et solomål der han holdt unna for fire Cardiff-forsvarere før han skjøt i hjørnet. Spissen doblet ledelsen med en flott avslutning etter et innlegg. Liverpoolfc.tv melder at Rodolfo Borrells mannskap tok en velfortjent seier mot et talentfult Cardiff-lag.

Neste kamp for Liverpool U18 er en treningskamp mot Southampton på The Academy i Kirkby neste lørdag.

Liverpool U18: Belford, Poor, Sama, Regan, McGiveron (King), Roddan, Aylmer, Silva (Walsh), Sterling (Clair), Adorjan (Sumner), Ngoo (Emilsson).

Morgan & co til finale
Adam Morgan ble byttet inn i det 65. minutt da England i går beseiret Island 2-1 i Åpnet nordisk mesterskap for U17-landslag. England vant dermed alle sine kamper i gruppespillet og møter Sverige i morgendagens finale.