Liverpool U18 - Leeds U18 4-0

Liverpool U18 er nå ubeseiret på ni kamper etter at Leeds U18 ble beseiret 4-0 på The Academy i Kirkby i dag. Michael Ngoo, Tom Ince (2) og Conor Coady (str.) nettet.

Liverpool dominerte i store perioder mot Leeds. Scoringer av Michael Ngoo, Tom Ince (2) og Conor Coady (straffe) sørget for at Rodolfo Borrells mannskap vant hele 4-0.

Første målet kom etter 18 minutter. John Flanagan fant Toni Silva ute på høyresiden på midtbanen. Portugiseren skar innover og skjøt lavt. Ngoo kunne sette inn returen fra keeper.

I det 30.minutt spilte Andre Wisdom frem Tom Ince. Sistnevnte sendte ballen i mål. Liverpool dominerte totalt i første omgang. Leeds var nærmest nettkjenning fra et frispark.

Conor Coady økte til 3-0 fra straffemerket i det 55.minutt. Ince fastsatte sluttresultatet til 4-0 i det 86.minutt.

Seieren kunne fort vært større ettersom Craig Roddan, Raheem Sterling og Kristjan Emilsson misbrukte gode sjanser. Ungarske Patrik Poor fikk sin debut for U18 da han ble byttet inn for John Flanagan i det 72. minutt. Siste kamp i Premier Academy League er mot Huddersfield lørdag 8.mai.

Liverpool U18: Oldfield, Flanagan (Poor 72), Robinson, Wisdom, Sama, Coady, Silva (Sterling 55), Roddan, Ngoo, Adorjan (Emilsson 65), Ince.