Lucas fryder seg over scoringen

Lucas Leiva fikk kjempetreff da han økte Liverpools ledelse til 3-1 ti minutter før slutt i gårsdagens kamp mot Steaua Bucuresti. Brasilianeren fryder seg over scoringen, men har alt begynt å fokusere på søndagens kamp mot Manchester United.

- Det var et fint mål, og mitt aller første foran The Kop. Jeg har jobbet mye med skuddteknikken min på trening, og prøvd å treffe så rent som dette, uttaler Lucas til Liverpool Echo.

- Du må ha tro på at du skal score, når du sender i vei langskudd. Det er hva jeg førsøker å ha.

- Nå skal vi ut i en helt annerledes kamp på søndag. Det blir langt vanskeligere, det vet vi. Men vi blir bedre hele tiden. Mye er forandret, vi har en ny manager og noen nye spillere. Det vil ta oss tid å bli samspilte som lag, og lære å spille på den måten manageren ønsker. I mellomtiden må vi være sterke, og sørge for å ta vare på de sjansene vi får.

Lucas hyller ellers David'Ngog etter franskmannens to scoringer i 4-1 seieren over Steaua Bucuresti i går kveld. Liverpool troner nå på toppen av gruppe K i Europa League, etter at Napoli og Utrecht spilte uavgjort 0-0.

- Steaua viste sine kvaliteter. I første omgang holdt de godt på ballen, og hadde den mer enn oss. Men vi gjorde det bra mot slutten. Vi hadde noen langskudd, men i andre omgang var vi mye bedre. Vi kontrollerte kampen etter straffemålet, og fremstod som langt mer selvsikre.

- David gjorde det bra på straffesparket. Han viste at han har rett personlighet og karakterstyrke i en slik situasjon. Det var ikke lett for ham, da det var en del misnøye på tribunene med at han skulle ta den. Han var under press, siden Joe Cole misbrukte vårt forrige straffespark. David har gjort det bra hele sesongen. Forhåpentligvis fortsetter han å jobbe hardt, og holder seg på dette nivået. Han er en ung spiller, og det å stå foran The Kop og vite at du må score er ikke lett. Han tok et flott straffespark, og fortjente begge scoringene.