Lucas oppildnet av seier

Lucas håper at seieren mot Chelsea kan ha vært vendepunktet både for ham og laget. Synes han spiller bedre og bedre.

Liverpool ligger på øverste halvdel på tabellen etter gårsdagens 2-0-seier mot ligaleder Chelsea. Lucas Leiva spilte en av sine beste kamper for Liverpool siden overgangen fra Gremio sommeren 2007.
- Den vil få oss i meget godt humør. Vi skal forsøke å ha samme nivået på prestasjonene, uttaler Lucas Leiva til Press Association etter 2-0 mot Chelsea.

- Jeg synes vi hadde troen på laget vårt, det var hovedsaken. Vi spilte med intensitet, alle kunne se hvor intenst hele laget spilte.

- Jeg blir eldre og jeg synes jeg blir bedre. Når du er mer erfaren, føler du deg viktig og ønsker å gjøre mer. I de seneste kampene har jeg virkelig vært fornøyd med hvordan jeg har spilt. Laget vinner. Når laget vinner, presterer alle bedre.

Lucas føler at han har modnet og kan bidra både offfensivt og defensivt som sentral midtbanespiller.
- Det er godt å se at brasilianske spillere ikke bare handler om triks, men at du kan gjøre en ”møkkajobb” for laget. Det er det jeg forsøker å gjøre. Å gjøre en jobb defensivt og forsøke å bli med fremover når jeg kan.

- Som spiller prøver jeg å være stabil. Denne sesongen har jeg blitt bedre. Jeg vil bare beholde samme nivå og forsøke å være på laget hele tiden.

Liverpool lå blant de tre siste i Premier League bare for bare litt over en uke siden, men kan nå se oppover tabellen etter tre strake ligaseirer.
- Vi er tilfreds, men selvsagt er vi fortsatt ikke i den posisjonen vi ønsker å være. Vi ønsker å være høyere på tabellen, men vi må holde det gående.