Lucas vil bli

Lucas Leiva forteller i dag i et intervju med Liverpoolfc.tv at han aller helst ønsker å bli i Liverpool, til tross for interesse fra Italia. Brasilianeren har et godt førsteinntrykk av den nye manageren.

Lucas Leiva forbereder seg for tiden til sin fjerde sesong i helrødt sammen med sine lagkamerater på treningsleir i Sveits. Brasilianeren har vært under mye kritikk i sine år på Anfield, og har denne sommeren blitt linket til klubber i Serie A. Selv ønsker spilleren helst å bli på Anfield.

- For øyeblikket vet jeg ikke hva som vil skje. Jeg er lykkelig i Liverpool, og ser frem til min fjerde sesong. Jeg håper jeg får bli, for jeg er glad for å kunne spille for Liverpool og forbedre mine prestasjoner, som jeg gjorde forrige sesong. Men vi vet ikke så mye. Det er mange spekulasjoner - men vi får se hva som skjer når alle spillerne er tilbake, sier Lucas.

Brasilianeren kom ikke med i Dunga sin VM-tropp, og var en av førstelagsspillerne som har deltatt i hele pre-season sammen med Roy Hodgson. Han har et godt inntrykk av den nye manageren.

- Han virker som en veldig god trener, som er flink taktisk. Han ønsker å sørge for at vi får en bedre sesong enn forrige. Dersom får i orden den fysiske formen raskt, og om spillerne som er på ferie blir klare, så tror jeg vi har en god sjanse.

- Hodgson har mye erfaring, og har jobbet med store spillere i store klubber, og den erfaringen vil være nyttig for meg når han gir meg råd om hvordan jeg skal forbedre spillet mitt. Jeg har følt det har gått bedre for hver sesong, og håper det fortsetter denne sesongen.

Lucas har feriert i hjemlandet i sommer.

- Jeg har hatt en veldig fin sommer. Selvsagt ville jeg ha likt å spille VM, men det lot seg ikke gjøre. Dessverre røk Brasil ut i kvartfinalen, men samtidig var jeg glad på Dirk Kuyt og Ryan Babel sine vegner. Jeg var i Brasil sammen med familie og venner, og nå ser jeg frem til å hjelpe Liverpool til å ha en god sesong.

Han trives på treningsleiren i Sveits.

- Det er et nydelig sted. Vi var her forrige sesong også. Det er et godt sted for å jobbe og slappe av når vi har tid - men det viktigste er å ha en god pre-season for å forsikre oss om at neste sesong blir bedre enn forrige, avslutter 23-åringen.