Lykkeligere kaptein

Steven Gerrard tror ikke det er tilfeldig at Liverpools formoppsving har kommet etter at New England Sports Ventures kjøpte klubben, men noe av forklaringen er også at Roy Hodgsons ideer begynner å sitte hos spillerne.

Liverpool innledet sesongen svakt og lå en stund blant de tre siste på tabellen, men etter en rekke på fem ubeseirede kamper i alle turneringer har Liverpool tatt steget opp til 9. plass i Premier League.
- Det har snudd, men vi er ikke der vi skal være ennå. Vi har ikke helt kommet oss, men vi er på vei. Resultatene har blitt bedre og vi spiller bedre. Følelsen og selvtilliten er større enn den var for et par uker siden.

- Jeg tror det (eierskiftet) har hjulpet, men jeg tror også det skyldes at managerens ideer har nådd frem, mye hardt arbeid på treningsfeltet og at alle drar i riktig retning.

Selv er han også mer fornøyd nå.
- Jeg føler meg lykkeligere. Du blir aldri helt tilfreds i fotball. På slutten av sesongen blir du belønnet for hva du har lagt ned, så vi får se hva som skjer på slutten av sesongen.

- Men selvsagt smiler jeg langt mer. Jeg har klart mer tro på hvordan laget spiller. Jeg er tydelig mer fornøyd med hvor vi er på tabellen sammenlignet med da vi lå i nedrykkssonen for et par uker siden.

- For øyeblikket fortsetter vi med å ta en kamp som den kommer. På begynnelsen av sesongen var målsettingen topp fire, og det har ikke forandret seg. I øyeblikket ønsker jeg ikke å ta av. Vi innehar fortsatt en ligaplassering vi ikke er helt fornøyd med. Vi må holde denne rekken med kamper gående og se hvor det tar oss.

Gerrard er henrykt over den formen Fernando Torres viser for tiden, og spissen er ikke langt fra toppformen.
- Han er tydelig tett på. Jeg tror han sa at han fortsatt har mer inne. Det er slik han er og årsaken til at han blir sett på som en av de beste spillerne i verden.

- Jeg liker å spille med ham. Jeg synes at han er på sitt beste, men om han forteller meg at han kan forbedre seg, så er det fantastisk.