Mange utlånte i aksjon

Liverpool har ti spillere utlånt denne sesongen. Mange av de har vært invovert denne helgen, blant annet med debut for David Martin for Derby i Championship. Debut for Sama.

Så sent som torsdag kveld ble David Martin klar for sitt månedslange lån for Derby, og allerede lørdag debuterte han borte mot Doncaster. The Rams tapte kampen 2-1, og Martin var sjanseløs på begge scoringene som kom etter straffespark og hjørnespark.

Mikel San José startet og spilte hele kampen da Athletic Bilbao tok 1 poeng etter 0-0 borte mot Sporting Gijon. Baskerne ligger nå på 7. plass i Primera Division, og er bare tre poeng bak Sevilla som har den siste Champions League-plassen.

Andras Simon var ikke involvert da Cordoba tapte 1-0 hjemme mot Real Murcia. De ligger nå på 12. plass i Segunda Division.

Robbie Threlfall startet for Bradford da de slo Aldershot 2-1 hjemme på Coral Windows Stadium. Bradford ligger nå på 16. plass i League Two.

Krizstian Nemeth spilte de siste 6 minuttene da AEK Athen banket Charles Itandje sitt Kavala 3-0 hjemme i den greske superligaen i går. Alle målene kom før ungareren entret banen, og Sotirios Kyrgiakos sine gamleklubb ligger fremdeles mange poeng bak de tre topplagene. Itandje startet og sto hele kampen mellom stengene for Kavala.

Dean Bouzanis spilte en time for Accrington Stanley, da deres førstemålvakt Dunbavin fikk se det røde kortet. Accrington Stanley spilte med en mann mindre i femti minutter, før også Barnet fikk en utvisning. Det var dermed sterkt at Accrington klarte å komme tilbake og snu 0-1 til 2-1 seier på fremmed gress.

Nathan Eccleston sonet sin første av tre kamper karantene for tofotstaklingen som gjorde han blei utvist i Hudderfields borteøte med Gillingham. Huddersfield tapte sin tredje kamp på rad, da de ble slått 1-3 hjemme på Galpharm Stadium foran nesten 17.959 tilskuere.

Vincent Wejil startet og spilte hele kampen da hans Helmond Sport tapte 3-2 borte mot Eindhoven på det nestøveste nivået i Nederland på fredag. Helmond Sport ligger på 7. plass, 21 poeng bak serieleder De Graafschap.

Stephen Darby debuterte for Swindon Town i League One på lørdag. 21-åringen startet og spilte hele kampen da laget hans slo Brighton & Hove Albion 1-0 borte, og dermed ligger de fremdeles på den siste playoffplassen, med åtte poeng opp til Leeds på direkte opprykk. Stephen Darby og co har også en kamp til gode på lagene foran seg.

Steven Sama debuterte
Unggutten Steven Sama debuterte og spilte fra start i sin første kamp for Tyskland U17 da de unge tyskerne slo Georgia U17 1-0 i går. Pusch scoret kampens eneste mål etter 54 minutter.