Martin tilbake fra skade

David Martin er skadefri igjen, men måtte som ventet slite benken da Leeds gjestet White Hart Lane i FA-cupen. Tomålstap og gult kort for Mikel San Jose.

Liverpools utlånte reservekeeper, David Martin, har ristet av seg lårskaden han har slitt med den siste tiden, og satt igjen på innbytterbenken da Leeds klarte uavgjort 2-2 mot Tottenham i dagens FA-cupkamp på White Hart Lane.

Ingen god dag for San Jose
Den utlånte midtstopperen Mikel San Jose spilte igjen 90 minutter for Athletic Bilbao i bortekampen mot Deportivo La Coruna, men det ble ingen god dag på jobben. Midtstopperen markerte seg imidlertid på offensiven i kampens åpningsfase med en heading over fra svært kloss hold etter en corner, allerede etter fire minutter, og var også med på et godt angrep knappe ti minutter senere. Men kvelden endte med 3-1 tap og gult kort for San Jose to minutter før full tid.