Mascherano har sagt han vil gå

Javier Mascherano skal ha fortalt Roy Hodgson at han ikke lenger ønsker å spille for klubben, og åpner dermed for å få gjennom en overgang til Inter. Et salg av Maicon til Real Madrid kan finansiere overgangen. Scott Parker som erstatter?

Javier Mascherano returnerte i dag til trening på Melwood, og det som har virket klart en stund har nå blitt bekreftet - Javier Mascherano ønsker å forlate Liverpool, skriver troverdige Tony Barrett i The Times.

Han ankom Merseyside i går, sammen med sin agent Walter Tamer, og han har fortalt manager Roy Hodgson at han ønsker en overgang. Argentina-kapteinen er ønsket av Inter, og tidligere Liverpool-manager Rafa Benítez skal stå klar med £25 millioner for å sikre seg spilleren han hentet fra West Ham til Liverpool for £18 millioner for tre og et halvt år siden.

Mascherano har kontrakt med de røde ut 2012-sesongen, men har slitt med å finne seg til rette på Merseyside, noe også hans kone Fernanda Mascherano har. De ønsker en overgang til en klubb lenger sør. Forrige sesong ønsket argentineren en overgang til Barcelona, men det ble aldri noe av. Nå er det Inter som ønsker seg midtbanespilleren, og en overgang kan bli finansiert med et salg av høyreback Maicon til Real Madrid for £23 millioner.

Liverpool skal være interessert i å heller selge en spiller som er misfornøyd for store penger nå, enn å tviholde på han i et år når verdien faller. Ønsket om å spille i Barcelona påvirket Javiers form i starten av forrige sesong, og Liverpool FC vil heller selge han i år enn at det samme skjer igjen.

Tidligere Portsmouth-spiller, og nå Inter-spiller, Sully Muntari har blitt nevnt som en mulig mann de røde kan få i tillegg til penger, men Roy Hodgson skal også være interessert i West Hams Scott Parker. The Hammers har sagt fra om at Parker ikke er til salgs, men spilleren selv skal være interessert i å prate med de røde om han får sjansen.