Mascherano tilbys ny kontrakt

Liverpool vil gi Javier Mascherano en ny kontrakt med varighet til 2014, en forlengelse av den nåværende avtalen med to år. Kontraktsforhandlinger fortsetter med Pepe Reina.

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool er i ferd med å tilby Javier Mascherano en forlengelse av hans nåværende kontrakt med to år. Anfield-klubben ønsker på den måten å dempe interessen fra Barcelona. Katalanerne har lenge vært ute etter argentineren, og sist sommer virket det som La Liga-klubben sto klare til å gjennomføre en overgang. Rafael Benítez opplyste da at Mascherano ikke var til salgs uansett pris. Spilleren selv virket å ha tankene på et klubbskifte.

Benítez ønsker nå at Mascherano følger i fotsporene til andre nøkkelspillere. Torres, Gerrard, Kuyt, Agger og Benayoun har alle skrevet nye langtidskontrakter i løpet av de seneste tolv månedene.

Samtaler med Mascheranos representanter er allerede innledet. Liverpool har håp om at 25-åringen vil signere en kontraktsforlengelse. I følge Tony Barrett utløper midtbanespillerens nåværende avtale i februar 2012.

Kontraktsforhandlinger fortsetter også med Pepe Reina. Keeperens nåværende avtale varer ut 2011/12-sesongen.