Massiv seier og flott comeback av Torres

Carragher vet hvor savnet Torres har vært. Spissen avgjorde i går og lot seg ikke påvirke av hardtspillende forsvarere. Poengene var viktigere enn penspillet. Johnson kanskje tilbake mot Wigan.

Fernando Torres var tilbake i startoppstillingen for første gang siden 13. januar, og spissen scoret vinnermålet mot Blackburn. Han har 13 mål må 17 ligakamper denne seosngen. Blackburn spilte tøft og gikk hardt inn i duellene. "El Niño" lot seg ikke bringe ut av fatning.

Jamie Carragher, som krysser fingrene for at Torres kommer skadefri tilbake fra privatlandskampen mot Frankrike, berømmer spanjolens opptreden.

- Fernando har kommet tilbake, og det sier seg selv hvor mye vi har savnet ham. Han er fortsatt vår toppscorer, den type spesielle spiller som vil utgjøre en forskjell, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Jeg vet fra trening mot ham at han kan takle den fysiske siden. Han er en stor, kraftig gutt, som er klar for kamp, og han er ideell for engelsk fotball. Det er derfor han har gjort det så godt.

- Det ville være galt å stole på kun én mann. Tross alt vet man aldri. Han kan komme skadet tilbake fra landslagsoppdrag.

- Gud, vær så snill, ikke la det skje. Men han utgjør en stor forskjell, og dere kan se at vi er et mye bedre lag når han spiller.

Liverpool spilte ikke sin beste fotball mot Blackburn, men Carragher påpeker at tre poeng var det viktigste. Det blir en hard kamp om 4.plassen etter at både Manchester City og Tottenham tok tre poeng i helgen.

- Det var en massiv seier, fortsetter Carragher.

- Vi visste det var press på oss etter at Tottenham og Manchester City vant. Når du spiller på bortebane torsdag kveld (i Europa League), er det virkelig vanskelig.
 
- Når man legger til at Blackburn har forberedt seg hele uken til kampen og man visste at de skulle gjøre det tøft, ser de tre poengene enda bedre ut.
 
- Vi vet at vi ikke spiller utrolig godt og at det var mer kjemping enn noe annet, men vi har tre poeng før vi tar fatt på landslagspausen. Det er alt vi ønsket.
 
- Dere kunne alle se på slutten at vi var ivrige etter å kjempe for det. Det kom til et punkt der vi til og med følte oss presset da de fikk frispark på kanten av eget straffefelt, men vi vant. Det er alt som betyr noe.

Jamie Carragher var tilbake i en midtstopperrolle i fraværet av Martin Skrtel og Sotirios Kyrgiakos. Javier Mascherano vikarierte på høyre back. Carragher tror Glen Johnson kan være tilbake mot Wigan.

- Glen vil snart være tilbake, kanskje i tide for Wigan, og ting ser litt mer rosenrødt ut. Man snakker om å ha en tropp, men vi har våre store spillere tilbake.