Mavinga tilbake for reservene

Chris Mavinga er tilbake etter EM-triumfen med Frankrike U19. Midtstopperen reiser med reservelaget til to treningskamper mot Galway og Dungannon. John McMahon tar med en tropp på 20 spillere.

Chris Mavinga var med å hjelpe Frankrike til seier i EM-finalen for U19-landslaget mot Dani Pachecos Spania. Reservelagsmanager John McMahon bekrefter at midtstopperen er tilbake og reiser med reservene til møtet med Galway United på Terryland Park i morgen klokken 20.30 og deretter til Nord-Irland for kampen mot Dungannon Swifts på Strangemore Park torsdag 12. august klokken 20.45.
- Det vil bli en god sammenkomst for guttene. Vi ser frem til det, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi møter god kvalitetsmotstand ettersom begge lag er i League of Ireland, så det vil bli en test for oss.

- Vi tar med oss en tropp på 20 spillere til Irland, og det er hyggelig å ønske Chris Mavinga tilbake etter prestasjonene hans med Frankrike i U19-EM. Chris gjorde det virkelig bra i turneringen. Han er en bra gutt å ha i troppen.

- Vi har jobbet virkelig hardt med guttene i sesongforberedelsene. De har trent bra og vist flott innstilling. Det er også en god mulighet for då se spillerne i et annet miljø, og det blir god læring for dem.