Maxi blir på Anfield

Ifølge Liverpool Echo ønsker ikke de røde å selge Maxi Rodriguez eller låne ut Dani Pacheco. Kjøp av Luke Young lagt på is og Emiliano Insua fortsatt på Melwood.

Til tross for rapporter i den spanske presse om at Maxi Rodriguez skulle være på vei til Espanyol, skriver Liverpool Echo i dag at det ikke er noen planer om å kvitte seg med den rutinerte argentineren som kom på fri overgang i januar.

Rykter om at toppscoreren i EM for U19 landslag, Dani Pacheco, skulle være på vei til Real Sociedad er også være uriktige.

Luke Young har blitt med Aston Villa på deres pre-season tur til Portugal. Manager Martin O’Neill skal ha insistert at den allsidige forsvareren holder seg i form, selv om det sies i Birmingham at klubben er klar til å selge 31-åringen.

Velinformerte kilder har hevdet at Liverpool har fått godtatt et bud på £2.75M for Young, men at spilleren grunner på om han skal akseptere et tilbud som skal gi ham mindre lønn og også utsikter om begrenset spilletid. Det har også vært snakk om at spilleren har forlangt et beløp av Aston Villa ved en avskjed. Ifølge Liverpool Echo har interessen på Anfield dermed kjølnet, og det hele i hvert fall inntil videre blitt lagt på is.

Det kan også ha sammenheng med at salget av Emiliano Insua fortsatt ikke er sluttført, da Fiorentina ikke skal være villig til å godta lønnsforlangende til den unge argentineren. Det at Danny Wilson har fått trøyenummeren til venstrebacken (22) tyder på at Liverpool regner med en fremtid uten Insua, men for øyeblikket virker overgangen fastlåst.