Maxi håper fortsatt på topp fire

Maxi Rodriguez har ikke gitt opp håpet om at Liverpool skal bli blant de fire beste i Premier League denne sesongen, og dermed kunne spille kvalifisering til neste års Champions League.

De røde fra Anfield ligger for øyeblikket på 8.plass i Premier League, sju poeng bak Manchester City på den viktige fjerdeplassen.

- Selvsagt ønsker vi å bli blant de fire beste, men vi ønsker ikke å legge ytterligere press på oss selv. Vi vil kjempe for å oppnå en så god plassering som mulig. Fjerdeplass er ikke umulig, insisterer Maxi overfor Talksport.

- Kampen om ligatittelen er veldig komplisert denne sesongen, og vi vet at det vil være vanskelig å blande seg inn i den for oss. Men laget driver ikke med matematikk og teller poeng. Vi tar en kamp om gangen, for å se hvor bra vi kan gjøre det denne sesongen. Fra nå av er hver eneste kamp som en cupfinale for oss, uansett hva motstanderen heter, legger han til.

- Vi må vinne hver eneste kamp, og det kan vi bare gjøre ved å spille bra. Jeg vet supporterne lider denne sesongen, men jeg lover at vi vil kjempe for å komme så høyt som mulig på tabellen, avslutter argentineren.