Maxi Rodriguez viser fremgang

Rafael Benítez synes Maxi Rodriguez' beste opptreden så langt var mot Blackburn. Tempoet er høyt i Premier League, men spilleren er ivrig etter å lære. Litt etter litt vil han tilføre laget mer.

Maxi Rodriguez kom fra Atlético Madrid i januar. Da spilleren ble presentert på Melwood, beskrev Rafael Benítez argentineren som en stor teknikker. Midtbanespilleren har slitt en del med å tilpasse seg tempoet i Premier League, men mot Blackburn hadde han sin beste kamp i rødt så langt. For eksempel sto 29-åringen for målgivende til Fernando Torres' scoring.

- Jeg er enig i at det var hans beste opptreden i forrige uke, sier Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Det er viktig for oss å ha en spiller som kan holde på ballen og forstå spillet. Han vet hva det betyr å spille i Premier League nå. Han vet alt om utfordringer!

- Vi har snakket mye om tempoet i Premier League og i særdeleshet et derby. Det gikk veldig hurtig. Men han kjenner til det nå. Han føler seg mye bedre og han forstår hva det handler om, taklinger og alt annet.

- Maxi lærer hele tiden. Hovedsaken er at han er svært opptatt av å lære. Han besitter kvalitet, har erfaring og du kan se at han er en meget god proff. Litt etter litt vil han tilføre oss mer og mer.