Mazzarri tror det blir tøft på Anfield

Napoli-trener Walter Mazzarri tror Liverpool blir verre å hanskes med på Anfield enn de var i den første kampen på Stadio San Paolo.

Et reservepreget Liverpool klarte 0-0 og poengdeling i Napoli for to uker siden. Italienerne er forberedt på møte et enda bedre Liverpool-lag i morgen kveld.

- Å spille mot Liverpool betyr en hel del for oss. Den første kampen er unnagjort nå, og vi skal spille på Anfield – et stadion fylt med historie – og vårt lag er stolte over bare det å være her, uttalte Mazzarri på sin pressekonferanse i kveld.

- Vi vet det blir vanskelig, men kamper blir ofte avgjort på små detaljer ute på banen. Vi må være ekstremt fokuserte, og konsentrere oss om vårt eget spill, i tillegg til at vi må stoppe de gode spillerne vi vil møte i morgen.

- Vi møtte Liverpool for to uker siden, og vi tapte ikke. Så vi er jevnbyrdige.

- Det er en ting å hevde at vi er i stand til å slå Liverpool, men det er en helt annen ting å faktisk gjøre det. De er et stort topplag, selv når de ikke stiller med sine beste spillere. Det faktum at de kom til San Paolo og var forsiktige, forteller meg at de var litt bekymret. Så kanskje er vi i ferd med å bygge oss opp et rykte i Europa.

Etter at Liverpool gjestet Napoli for to uker siden har Mazzaris elever tapt hjemme for AC Milan før de vant 1-0 borte mot Brescia sist søndag. Napoli har kun tapt en av sine fem siste bortekamper i Europa, men har spilt uavgjort i alle sine tre kamper i årets Europa League.

- Vi har spilt tre kamper, og har fått tre uavgjorte resultater. Klarer vi å gjøre det bra i morgen kveld, vil det gi oss mye selvtillit. Men uansett resultat må vi stå på i våre to siste kamper i gruppen.

- Det virker som Liverpool har fått tilbake noen av sine bedre spillere, og er i god form, så vi vet vi må spille bra.

Midtbanespiller Marek Hamsik er enig med sin trener i at Napoli står overfor en vanskelig oppgave i morgen.

- Det vil bli vanskelig. I europacupene er det ingen enkle kamper. Denne type kamper hjelper oss å vokse og modnes som spillere, uttalte slovaken.