McMahon ikke fornøyd

Reservelagsmanager John McMahon var ikke fornøyd med poengdeling hjemme mot Wigan i seriepremieren. Han mener det var en frustrerende kamp å bivåne. McMahon tror ikke Sarics skade er så ille som først fryktet.

Det var langt mellom de klare målsjansene i gårsdagens målløse kamp på akademiet i Kirkby. Varmen får ta noe av skylda for den labre innsatsen.

- Det ble en vanskelig kamp for oss. Vi spilte rett og slett ikke bra nok i angrep. Det er alltid tøft å spille mot Wigan. De har mange scousere på laget, både tidligere Liverpool-spillere og tidligere Everton-spillere, og disse spillerne føler at de har noe å bevise, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det var perioder i kampen der vi klarte å holde på ballen og virket komfortable, men vi utgjorde ingen trussel for deres forsvar. Det er vi skuffet over, legger han til.

- Vi mønstret noen spillere som ikke har spilt en hel kamp på en stund, noe som var lett å se. Disse spillerne trenger kamptrening. Du kan jobbe så mye du vil på treningsfeltet, men uten kamptrening kommer man ikke i toppform.

Danske Nikola Saric ble båret av banen etter en stygg takling. McMahon tror ikke skaden er så ille som først fryktet.

- De første undersøkelsene tyder på at det ikke er så ille som vi fryktet, men vi får vente og se hva legene sier. Vi krysser fingrene for at det går bra med Saric.

Reservelagets neste kamp er kommende tirsdag. Da reiser de røde til Newcastle, og McMahon håper på bedre spill i den kampen.

- Ligaen virker spennende denne sesongen, og vi ser frem til noen gode oppgjør. Newcastle blir en tøff kamp. De kan komme til å stille med noen rutinerte spillere på laget, men vi satser på å reise dit og bite godt fra oss.