McMahon imponert av Suso

John McMahon ble imponert over spillet til 16-årige Suso i 2-0-seieren mot Tranmere. Reservene reiser nå til Irland. Adam Morgan nettet to mål for England U17 i Åpent nordisk mesterskap.

Liverpools reservelag vant 2-0 etter et selvmål og nettkjenning av David Amoo i andre omgang, men det var 16-årige Jesus Joaquin Fernandez Saenz de la Torre, eller bare Suso som han kalles, som imponerte reservelagsmanager John McMahon mest.
- Han er klasse, det er det ingen tvil om, uttaler John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Han er en veldig smart spiller i samme støpeskje som Dani Pacheco, og han er veldig spennende å se på.

- Vi har behov for å gi ham ballen og få han inn i kampen fordi han kan score mål, så vel som å skape dem. Det er en glede å se på ham.

- Alt i alt var jeg fornøyd med opptredenen i andre omgang. Vi var veldig apatiske i første omgang, men jeg ba dem om å heve spillet, noe de gjorde i andre omgang.

- Det var hyggelig for David å score, og han gjorde det bra. Det er vanskelig for typer som Amoo, Daniel Ayala, Tom Ince og Steven Irwin, som har vært med førstelaget under pre-season, å komme tilbake på reservelaget, men de viste god innstilling.

Reservelaget reiser nå til Irland for to kamper, mot Galway United mandag ogDungannon torsdag
- Det blir fint å ta med guttene bort. Vi ser frem til det. Vi skal spille to vanskelige kamper. Det er alltid godt å ta med guttene til et nytt miljø.

Adam Morgan scoret to i storseier
Åpent nordisk mesterskap for U17-landslag sparket i gang i går. Spissen Adam Morgan scoret to mål for England i 5-0-seieren mot vertsnasjonen Finland. Dave Moli og Jordan Lussey var med i den opprinnelige Englandstroppen, men begge ble senere trukket. England møter Danmarki dag, mens Island venter i siste gruppekamp på fredag. Turneringen avsluttes med plasseringskamper på søndag.