McMahon roser Gulacsi

McMahon roser keeper Gulacsi etter reservelagets 2-1-seier mot Bolton. Han vartet opp med en rekke gode redninger, og var Liverpools beste. Laget viste bedre mentalitet og vilje enn mot Wigan.

Begge Liverpools scoringer i 2-1-seieren mot Bolton kom i 2.omgang. Først nettet David Ngog etter forarbeid av akademi-spilleren Alex Cooper, før Bolton-kaptein Rhys Bennett satte ballen i eget bur. Keeper Peter Gulacsi var imidlertid kampens store spiller.
- Peter er fantastisk å ha på laget, forteller John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Han er veldig pålitelig, og han gjorde flere flotte redninger for oss. Jeg følte med ham på slutten da vi slapp inn et sent mål fordi han er meget stolt av å holde buret rent. For å være ærlig hadde han fortjent det.

- Vi måtte jobbe veldig hardt for tre poeng. Vi holdt det gående og viste god innstilling. Vi prøvde å gjøre de riktige tingene, men Bolton gjorde det tøft for oss. All honnør til dem, de var sto godt i mot og jobbet meget hardt.

- Dani Pacheco ble mannsmarkert hele kampen. Det var en god læringskurve for ham på hvordan han skal håndtere ulike situasjoner.

Reservelaget er nå ubeseiret på 16 kamper, og ligger kun tre poeng bak lederlaget Manchester United i Premier Reserve League North.
- Vi viste bedre mentalitet og vilje enn mot Wigan, så det var gledelig, men noe av spillet vårt må forbedres. Vi er inne i god rekke av kamper, så all ære til guttene, men vi må holde det gående.

Akademi-spilleren Alex Copper ble byttet inn og sto for målgivende til David Ngogs scoring
- Alex kom inn og var sterk. Han var intelligent med ballen. All ære til ham fordi han gjorde det bra i forkant av målet.