Medlemstilbud Viasat

Supporterklubben valgte for en tid tilbake å inngå et samarbeid med Viasat for å gi våre medlemmer med parabol enda bedre vilkår på kanalene som gir deg de fleste kampene Liverpool FC spiller.

Som mange vil vite har Viasat klart å samle all den beste fotballen – og spesielt engelsk fotball, på ett sted. Her får du markedets beste fotballpakke, med full tilgang til Barclays Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europea League, FA-Cup, landskamper og mye mer!

Derfor er Viasat en naturlig samarbeidspartner til Supporterklubben.

Er du Viasat-kunde allerede?
Dersom du allerede er kunde hos Viasat kan du allikevel benytte deg av tilbudet. Du kan enten ringe Viasat kunderservice på 815 22 055, eller krysse av på bestillingskjema at du er eksisterende Viasat-kunde (Valg ligger i øverste boksen under ' Jeg ønsker å bestille') og sparer automatisk noen enkle hundrelapper i året.


Dette er tilbudet:
Tidligere har en supporter med "TV-antenne/parabol på taket" måtte velge om det er Premier League eller Champions League + FA Cup som var viktigst. Det som er nytt nå er at Viasat Parabol har inngått en 3-årsavtale med TV2 om å vise Premier League - slik at denne supporteren nå kan se ALT samlet på ett sted - og kun ett sted - hos Viasat.

Viasat spiller på lag med Supportere av britisk fotball, og du som LFCSCSB-medlem får derfor et eksklusivt og rabattert tilbud fra Viasat. Dette tilbudet er i særklasse Viasats beste tilbud, og det kan ikke kjøpes i andre kanaler enn hos supporterklubben. Tilbudet inkluderer alt en ekte fotballsupporter ønsker seg - pluss det resten av familien ønsker seg.

For å benytte deg av tilbudet klikk her

Du får:
* Alle Viasats kanalpakker - inkludert TV2 Barclays Premier League - til kr 549,-/mnd*! (ordinær pris er 638,-/mnd).

* Eksisterende kunder som bestiller dette tilbudet vil få TV2 Barclays Premier League kostnadsfritt de 2 første månedene (verdi 358,-)

* Ingen månedsavgift for Viasats kanalpakker de 2 første månedene (verdi 918 kr) (Gjelder nye kunder)

* Ingen etableringsavgift (ordinær pris er 399,-)

* HD-mottaker til kr 1,- eller HD PVR mottaker/opptaker til kr 1995,- (ordinær pris er 2995,-)

* Månedsprisen inkluderer fri tilgang til alt av Sport på www.viasatondemand.no i 6 måneder (ordinærpris er 199,-/mnd, totalverdi = 1194,-)

* Fri standard installasjon: montør kommer hjem til deg og oppgraderer til Viasat

Totalpris 12 mnd: kr. 5849,-

Dersom du ønsker kan du også bestille:

* TV2 Sport kanalene i tillegg (120,-/mnd i tillegg til månedsprisen på 549,-)

* TV i flere rom til meget gunstig pris.

Tilbudet forutsetter 12. måneders binding

Les mer om Viasats kanalpakker: http://www.viasat.no/Produkter/

For å benytte deg av tilbudet klikk her

Alle avtaler som tegnes vil også gi Supporterklubben et økonomisk bidrag som vil gå til å forbedre medlemstilbudene ytterligere.