Meireles er kommet til Merseyside

Ifølge Portugals største avis Jornal de Noticias har Raul Meireles reist til Liverpool i håp om å sluttføre en avtale som bringer midtbanespilleren til Anfield.

Etter at Liverpool og Porto skal ha blitt enig om en avtale på £10,7M (13 millioner euro), skal 27-årige Meireles ha tatt flyet til Merseyside etter å ha gjennomført fredagens trening med Porto.

£10,7M er under halvparten av den salgsklausulen som landslagspiller Meireles hadde i sin kontrakt, men et økonomisk presset Porto skal ha gått med på å selge en spiller som har et år igjen av sin avtale. Det virker samtidig som at Roy Hodgson får bruke pengene for salget av Javier Mascherano, som de engelske avisene nå samstemmig hevder er £16M som kan øke til £22M og ikke beløp i euro som spansk media har rapportert.

Porto har også styrket sin midtbane tidligere i sommer med kjøp av Joao Moutinho fra Sporting og brasilianske Josef de Souza fra Vasco da Gama.

Rutinerte Meireles har vunnet ligaen to ganger med Porto og cupen tre ganger siden han kom foran 2004/5 sesongen, og har spilt 38 landskamper og scoret 6 ganger for Portugal.