Meireles månedens spiller

Raul Meireles har blitt kåret til Standard Chartered LFC Player of the Month for november. Et valg som manager Roy Hodgson sier seg svært enig i.

Portugiseren fikk 34% av stemmene i avstemningen på Liverpoolfc.tv, etter å fylt rollen til Steven Gerrard på fortreffelig vis i kapteinens skadefravær.

- Dette er absolutt en god avgjørelse. Raul har spilt ekstremt bra, har han ikke? I løpet av den siste måneden har han funnet ut hva engelsk fotball handler om, i kontrast til stilen han var vant med fra Portugal, uttaler Roy Hodgson til klubbens nettsted.

- Det tar et par måneder før en spiller finner seg til rette, og Raul har gjort dette ekstremt bra. I tiden som kommer vil han fremstå som enda bedre. Han er en kvalitetsspiller. En all round-spiller som er der det skjer.

- Han og Lucas har gjort det ekstremt bra sammen. Jeg vil gladelig beholde ham sentralt på midtbanen. Det kan bli en vanskelig avgjørelse som må tas når Steven er skadefri igjen, hvor jeg skal benytte ham.

Meireles selv kommenterer også det faktum at han har blitt kåret til «månedens spiller».

- Jeg er veldig stolt over å ha fått denne utmerkelsen. Jeg ønsker å takke alle supporterne som stemte på meg. Men laget er det viktigste for meg, og jeg synes vi har hatt en god måned.

Fernando Torres kom som nummer to i avstemningen med 27% av stemmene, fulgt av Lucas Leiva på tredjeplass med 15%.