Meireles vil åpne scoringskontoen

Raul Meireles ser frem til å score sitt første mål for Liverpool. Det vil bli spesielt om det skjer på Anfield.

Raul Meireles har kommet stadig nærmere nettkjenning for Liverpool. I de seneste kampene har han hatt flere gode avslutninger. I Portugals landskamp mot Island nylig scoret han et fantastisk mål fra langt hold.
- Jeg hadde noen sjanser til å score mot Blackburn, inkludert en stor sjanse i 1.omgang, men det viktigste for meg er laget og seieren, sier Meireles til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ville like å score mitt første mål for Liverpool og føle fanses glede. Det er alltid en spesiell følelse å score et mål og gjøre det for Liverpool, spesielt på Anfield, ville være et fantastisk øyeblikk.

- Jeg liker å forsøke å skyte fra distanse i løpet av en kamp. Det er noe jeg føler meg komfortabel med. Målet jeg scoret mot Island var litt heldig, men forhåpentligvis kan jeg få et for Liverpool snart.

Meireles stortrives med å spille sammen med Steven Gerrard.
- Det er som en drøm for meg, for jeg alltid har beundret Stevie, og nå spiller jeg ved siden av ham i Liverpool. Jeg lærer fra en av de beste spillerne i verden, og han er en spesiell spiller for denne klubben.