Mellomfornøyd Hodgson

Roy Hodgson var tilfreds med innsatsen til de 22 som spilte i Mönchengladbach, men ikke at man ga bort seieren. Daniel Ayala rost for sin mentale styrke.

- Vi ga bort seieren igjen. Det er skuffende. Hvis det hadde blitt 0-0 ville jeg ha vært meget fornøyd med hva vi presterte. Jeg er fortsatt ganske fornøyd og jeg synes vi fikk det vi forlangte av spillerne, oppsummerte Roy Hodgson til liverpoolfc.tv etter dagens treningskamp.

- Vi hadde hadde tre eller fire VM-spillere som spilte sine 45 eller 60 første minutter, og mot slutten hadde vi da altså spillere som var 15 eller 16 ute på banen. Jeg synes det greide utfordringen veldig bra.

- Slik som i Kaiserslautern var vi nærme et godt resultat. Det var en jevn kamp, men som jeg sa så ga vi bort et veldig billig mål tidlig.

- Daniel Ayala var vår beste spiller etter den feilen og jeg synes det viser hvilken mentalitet han har. Å gjøre en slik feil etter åtte minutter da ville de fleste spillere få en knekk, men kom seg på beina igjen og jeg synes han var som en bauta i forsvaret. Jeg tar av meg hatten for det.

- Dette var trening og våre unge spillere må forstå at på et slikt veldig, veldig høyt nivå blir du vurdert ut fra feil, og hvis du gjøre noen åpenbare tabber vil du bli slaktet for det.