Mellomfornøyd McMahon

Reservelagstrener John McMahon var slik passe fornøyd etter at Liverpool ga fra seg en 2-1 ledelse, men fikk utlignet til 3-3 på overtid i toppoppgjøret mot Manchester City.

Liverpool utlignet til 3-3 på overtid i gårsdagens toppkamp i Barclays Premier Reserve League North mot Manchester City, men reservelagets manager John McMahon var likevel bare slik passe fornøyd med utfallet av kampen. De røde leder fortsatt serien, to poeng foran nettopp City.

- For en tilskuer var det en god kamp, men som trener må jeg si meg skuffet over resultatet. Vi sitter igjen med blandede følelser, da vi en stund trodde vi hadde tapt kampen, men så fikk vi et mål på overtid og tok med oss ett poeng, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det faktum at vi ikke tapte er positivt. Da vi ledet 2-1 trengte vi en scoring til for å roe nervene og få kontroll over kampen, men det ville seg ikke for oss. Vi er skuffet over de to målene vi slapp inn på det tidspunkt. Plutselig lå vi under 3-2, og vi kunne ha endt opp med å tape. Vi viste imidlertid karakterstyrke ved å slå tilbake.

- Jeg er glad for at Nikola Saric utlignet på overtid. Han jobber hardt, og er god til å behandle ballen. Han må bare stå på videre. Vi gjorde en taktisk forandring etter at Antonio Gomez foreslo at vi skulle avslutte kampen med Daniel Ayala på topp. Han vant ballen i forkant av Nikolas scoring. Det var et godt råd fra Antonio, så han skal han ha kredit for det.

- Jeg vet vi fortsatt leder serien, og det er flott, men det er ikke bare det reservelagsfotball handler om. Vårt hovedmål er spillerutvikling, og klarer vi å få spillere opp på førstelaget vil det være mer tilfredstillende enn å vinne serien.

Jay Separing scoret Liverpools første mål mot City i går kveld. Også han var godt fornøyd med den sene utligningen til Saric.

- Vi var veldig glade for å få den scoringen helt på tampen av kampen, og jeg synes vi fortjente den. Vi har ikke spilt kamp siden november på grunn av værforholdene, om vi ser bort i fra treningskamper, så det var flott å være tilbake i kamp igjen, sier scouseren.

Liverpools nummer 26 har vært mye involvert med førstelaget, som reserve denne sesongen.

- Det synes jeg er morsomt, og er en stor forandring for meg sammenlignet med i fjor. Jeg får jobbe hardt, og forhåpentligvis får jeg spilletid igjen snart.