Mihaylov hadde tilbud fra PSV

Nikolay Mihaylov avslører at han hadde tilbud fra PSV Eindhoven, men valgte FC Twente fordi han ikke ønsket å bytte klubb. Trener Steve McClaren glad for å ha sikret seg keeperen.

Nikolay Mihaylov signerte en permanent treårskontrakt med FC Twente i går. 21-åringen kom til Liverpool fra Levski Sofia i 2007, men har vært tre sesonger på lån i den nederlandske klubben fordi han ikke fikk innvilget arbeidstillatelse i England. Keeperen avslører at han også hadde tilbud fra PSV Eindoven.

- Jeg ønsket ikke å bytte klubb. Det var et tilbud fra PSV Eindhoven, men jeg er glad Liverpool og Twente kom til enighet, uttaler Nikolay Mihaylov til bulgarsk Darik Radio.

Twente-trener Steve McClaren er svært fornøyd med å ha sikret seg bulgarerens tjenester.

- Med signeringen av Nikolay Mihaylov har klubben vist sine ambisjoner. Nikolay er en talentfull keeper, og har potenial til å bli en toppkeeper. For ham finnes det ikke noe bedre sted å begynne enn i FC Twente. Han er her nå for tredje sesong. (Førstekeeper) Sander Boschker spiller bra, men Nikolay er alltid klar til å spille, forteller Steve McClaren til FC Twentes nettside.