Mirror: Hicks har avslått to gode bud

Tabloidavisen Mirror hevder at Tom Hicks har avslått to gode bud på Liverpool FC, til stor frustrasjon for Barclays Capital som mente de hadde perfekte kjøpere på hånden. Javier Mascherano fyller 26 år.

Tom Hicks krever ifølge Mirror en alt for høy pris for Liverpool FC, og texaneren skal ha avslått det Barclays Capital mener er to gode bud på klubben. Barclays Capital har som kjent fått i oppdrag å selge klubben, men kilder innad i selskapet er nå frustrert over den amerikanske eierens holdninger i forhandlingene.

En kilde hevder til Mirror at man har funnet ”spennende investorer” som man mener har pengene og bakgrunnen for å kjøpe og ta klubben fremover, trass i den enorme gjelden som Hicks og Gillett har påført Anfield-klubben. Et av tilbudene skal komme fra Midt-Ølsten, mens det andre er fra et konstirtum av amerikanske forretningsmenn.

Ingen av disse to interessentene har imidlertid vært villige til å møte Hicks sitt krav på £800M. Potensielle investorer nekter rett og slett å betale en slik sum.

- Vi har funnet mer enn en virkelig god investor, som har midler nok til ikke å la seg bekymre over en pris på noen få hundre millioner pund. Men disse vil ikke betale overpris, da de vet at klubben er priset for høyt. De ønsker rett og slett ikke å bli lurt, uansett hvor rike de måtte være, siteres en kilde i BarCap som Mirror hevder jobber med salget av klubben.

George Gillett skal ifølge avisen være villig til å akseptere en mer fornuftig pris, som vil gjøre amerikanerne i stand til å kvitte seg med klubben nå. Hicks setter seg imidlertid på bakbeina, noe som kan medføre at lånegiveren, Royal Bank of Scotland, tar affære. Mirror hevder at banken nå vurderer å gi Hicks og Gillett et ultimatum om å finne en kjøper ”i løpet av noen måneder”, eller så vil man kreve lånene tilbakebetalt med øyeblikkelig virkning.

Mascherano fyller 26 år
Javier Mascherano fyller 26 år i dag. Liverpool.no gratulerer!