Mirror: Syrisk investor interessert

Mirror hevder at en syrisk forretningsmann nå viser interesse for Liverpool FC. Samtidig distanserer Anfield-ledelsen seg fra påstandene om kinesisk interesse.

Mirror melder at det er en tidligere syrisk landslagsspiller som er nær ved å kjøpe Liverpool FC. Avisen hevder at samtalene mellom forretningsmannen Yahya Kirdi og Liverpools eiere skal ha kommet langt.

Tidligere Celtic-kaptein Andy Lynch, som var lagkamerat med Kenny Dalglish i Celtic, hevder at han har blitt hentet inn for å bistå Kirdi som rådgiver. Syreren skal ha en av herskerfamiliene i De Forente Arabiske Emirater i ryggen.

Kirdi skal kjenne George Gillett og hans sønn Foster fra tidligere, og skal ha vært tilstede på Liverpools bortekamp mot Stoke i januar.

Amerikanerne hevder imidlertid til Mirror at de ikke er samtaler med noen for øyeblikket. Lynch påstår det motsatte.

- Samtaler pågår med Tom Hicks og George Gillett, og samtalene har kommet langt. Det planlagte oppkjøpet vil ha enorme konsekvenser for Liverpool FC. Liverpool er ikke det laget de en gang var, så dette er akkurat hva klubben trenger, hevder han.

Lynch skal for øvrig ha besøkt Anfield sammen med Kirdi.

Samtidig som Mirror bringer disse rapportene til torgs, melder Daily Telegraph at kilder nær Liverpool FC distanserer seg fra spekulasjonene om at et kinesisk konsortium, som antas å være mineralgiganten MMG, skal være interessert i å kjøpe klubben.