Morgan helt i finalen

Adam Morgan scoret vinnermålet da England beseiret Sverige 2-1 i finalen i Åpent nordisk mesterskap for U17-landslag.

England vant Åpent nordisk mesterskap i Finland etter 2-1-seier mot Sverige i finalen. Engelskmennene tok ledelsen allerede etter fem minutter ved tidligere Liverpool-linkede Max Clayton. Sverige utlignet tre minutter etter sidebyttet. England var tilbake i føringen kun fem minutter senere da Liverpools spiss Adam Morgan fant veien til nettmaskene. Morgans scoring skulle vise seg å bli seiersmålet i Vaasa. Spissen var på banen samtlige 80 minutter.

England vant alle kampene i mesterskapet - 5-0 mot Finland, 2-0 mot Danmark, 2-1 mot Island og til slutt 2-1 mot Sverige. Adam Morgan spilte i samtlige oppgjør og nettet tre mål i turneringen.