Mot rekord i antall benyttede spillere

Liverpool ligger an til å sette ny rekord i antall spillere som klubben har benyttet på førstelaget i en og samme sesong. Michael Dawson tar mål av seg til å stoppe Fernando Torres.

Til dags dato har Rafael Benitez benyttet 30 spillere i offisielle førstelagskamper denne sesongen, noe som skulle illustrere de skadeproblemene som de røde har slitt med denne sesongen. "Klubbrekorden" lyder på 31 spillere. Dersom det kommer inn et par nye spillere nå i transfervinduet i januar, skulle dermed rekorden stå for fall.

Dawson akter å stoppe Torres
Tottenham-stopper Michael Dawson akter ikke å gi ved dørene, når han kommer opp mot Fernando Torres på Anfield søndag ettermiddag. Tottenham står med fem strake kamper uten baklengsmål, en rekke som midtstopperen ønsker å forlenge.
Tottenham ligger som kjent på 4.plass i Premier League, fire poeng foran Liverpool, foran søndagens kamp.

- Vi er fire poeng foran Liverpool for øyeblikket, og forhåpentligvis er det sju etter søndagens kamp. Begge lag kjemper for å bli blant de fire øverste på tabellen, slår Dawson fast til London Evening Standard.

- Liverpool fikk et meget godt resultat mot Aston Villa, og spilte deretter uavgjort mot Reading. Det er alltid tøft å reise til Anfield. Men vi er stinne av selvtillit, og håper vi tar det med oss til søndagens kamp, legger han til.

- Hver gang jeg spiller mot Fernando Torres, så fremstår han som en klassespiller. Det kunne man se mot Villa, når han gjorde mål i siste minutt. Vi må spille opp mot vårt beste på søndag, i håp om å holde nullen for sjette gang på rad.

- Da vi slo dem i sesongåpningen, var det takket være en fantastisk laginnsats. Dermed fikk vi en meget god start på sesongen. Vi tror vi kan slå dem igjen på Anfield.

Dawsons lagkamerat, Niko Kranjcar, beskriver oppgjøret som en "sekspoengskamp".

- Jeg ser frem til kampen. Det er en veldig viktig kamp. Et møte mellom to av lagene som jakter på en plass blant topp fire. Vi er i meget god form, og har ikke sluppet inn mål de siste fem kampene. Forhåpentligvis fortsetter det mot Liverpool, sier Kranjcar til London Evening Standard.

- Liverpool viste også god form i julen, og fikk et par bra resultater. Anfield er aldri noe enkelt sted å reise til, men vi føler vi har kvalitetene som gjør oss i stand til å matche dem.

- Dette er en sekspoengskamp. Dersom vi vinner vil vi få et fint forsprang på dem. Men ingenting blir avgjort i helgen. Det blir avgjort over de neste 18 kampene. Vi må ha troen på oss selv, og gi alt i alle kamper. Vår neste kamp er Liverpool borte, og vi ønsker å gi en klar beskjed om at vi kan havne blant de fire øverste i Premier League.