Motsvar fra Hicks

Tom Hicks skal i kveld ha kommet med en egen pressemelding, hvor han sier at budene som har kommet inn er dramatisk mye lavere enn klubben er verdt.

På en uhyre dramatisk kveld for Liverpool FC og klubbens fremtid, la først Liverpools offisielle hjemmesider ut en pressemelding hvor de skrev at de hadde mottatt to gode bud på klubben - men at eierne nå forsøkte å fjerne Christian Purslow og Ian Ayre fra styret, med sine egen folk, for å få blokkert et salg.

En time senere ble det varslet på Twitter fra folk i Bloomberg og The Times at det kom til å komme en ny pressemelding, denne gang fra Hicks-leiren. Her sier amerikaneren at disse budene, som tydeligvis deler av styret mener er bra, er alt for langt under prisen han ønsker.

"I april bekreftet vi vår avgjørelse om å selge Liverpool, og ansatte en ny styreleder og rådgivere for å overse prosessen. På den tiden gjorde vi og Martin Broughton klart vårt ønske om å finne den rette kjøperen for Liverpool FC. En som kunne støtte og opprettholde klubben i fremtiden. Vi er fortsatt innstilt på det målet.

Eierne har investert mer enn $270 millioner i klubben, og under deres tid her har inntektene nesten blitt doblet, og investeringer i spillere har økt. Klubben er en av de mest lønnsomme i Premier League.

Styret har blitt presentert bud som vi synes er dramatisk mye lavere enn hva klubben er verdt.

For å gjøre det klart, så er det ingen forandring i planene våre om å finne en ny eier for Liverpool Football Club, for en sum som reflekterer de store investeringene vi har gjort.

Vi vil uansett motstå alle forsøk på å selge klubben uten enighet med eierne."