N'Gog ser mot Boxing Day

Liverpool spiller borte mot Blackpool andre juledag, og David N'Gog håper på revansje etter det flaue hjemmetapet mot Ian Holloway sitt mannskap tidligere i høst.

Et av de mest overraskende resultatene etter omtrent halvspilt sesong, er da Ian Holloway sitt Blackpool kom til Anfield og tok med seg alle poengene. 2. juledag tar de røde den korte turen til Bloomfield Road, i håp om å få sin revansje.

- Det tapet var et dårlig resultat, spesielt ettersom det var hjemme. Vi ønsker å bevise at vi kan bedre, og vinne denne kampen, sier David N'Gog til Liverpoolfc.tv.

- Laget hadde ikke selvtillit, og vi spilte ikke veldig bra, men jeg tror vi er et annet lag nå i forhold til da. Vi er langt bedre, har mer selvtillit, og håper å kunne vise det på Boxing Day.

- Blackpool har gjort det veldig bra denne sesongen. De har spilt god fotball, og har vist at de kan overraske mot hvilket som helst lag om de har dagen. Det er et tøft lag, men dersom vi spiller bra er jeg sikker på at vi kan slå dem.

- Jeg liker kampene på 2. juledag. Det er fint for familiene å få sjansen til å ta med barna for å se en kamp, og det er alltid en god atmosfære.

Den unge spissen innrømmer at laget sliter med å få gode resultater på fremmed gress denne sesongen.

- Vi vet at vi må forbedre borteformen, og forhåpentligvis kan vi begynne med det med en seier mot Blackpool. På Anfield har vi ballen langt mer, og kan dominere. Borte er det vanskeligere, men dersom vi ønsker å kjempe i toppen av ligaen må vi begynne å vinne borte.

Lørdagens kamp mot Fulham ble avlyst på grunn av det dårlige været i England.

- Det var litt frustrerende at kampen vår mot Fulham ble avlyst, men vi hadde litt moro og hadde et par snøballkriger, noe som alltid er bra for lagmoralen.

- Familien min kommer over fra Frankrike i år, så jeg ser virkelig frem til å ha et tradisjonelt måltid med dem. Vi må ta toget 1. juledag, men jeg har ikke problem med det. I Frankrike har det alltid vært en feriedag, men jeg spiller for en stor klubb som Liverpool, og det er en del av tradisjonene i England, avslutter denne sesongens toppscorer.

Roy Hodgson vil holde sin pressekonferanse for kampene mot Blackpool og Wolverhampton på Melwood kl. 14.30 i dag.