N'Gog vil avslutte året med tre poeng

David N'Gog ønsker å gi supporterne belønning i form av tre poeng mot Wolverhampton i morgen. Liverpool skal være forberedt på å møte et lag som kanskje legger seg i forsvar.

Liverpool møter Wolverhampton i morgen i den siste hjemmekampen for året. Mick McCarthys mannskap ligger sist på tabellen, men er kapable til å spille god fotball, noe de viste på Old Trafford tidligere i sesongen. Da var de uheldige som tapte etter en scoring på overtid.

Liverpool er ubeseiret i de seks seneste kampene på Anfield. David N’Gog håper å avslutte året med tre nye poeng.
- Det å vinne er alltid meget viktig. Vi ønsker å belønne fansen med å avslutte året med seier, sier David N’Gog til Liverpoolfc.tv.

- Vi spiller hjemme og trenger å fortsette de gode resultatene på Anfield nylig. Vi er alltid selvsikre når vi spiller på Anfield, spesielt med våre tilskuere som alltid støtter oss til seier.

- Wolves er et godt organisert lag. De forsvarer seg veldig bra, men vi trenger en seier. Vi skal gi vårt beste for å forsøke å oppnå det.

- Vi vet at lag noen ganger kommer til Anfield for å forsvare seg, men vi er godt forberedt på det. Vi skal gjøre alt for å beseire dem.