David N’Gog er tatt med på det franske ungdomslandslaget som skal spille privatkamper i Argentina. Sesongen over for Jay Spearing.

Angriper til Sør-Amerika
Frankrike U21 skal på en liten turné til Argentina fra 17. til 26.mai, og hvor man skal spille to kamper mot vertsnasjonen i Buenos Aires. David N’Gog er med i troppen på 22 spillere.

Leicester og Spearing ute

Jay Spearing kom inn etter 72 minutter i play-off kampen mellom Cardiff og Leicester. Da hadde Cardiff først øket til 2-0 sammenlagt, før ”revene” viste heriosk innsats og snudde runden hvor bortemål ikke teller til 3-2 i sin favør. Alex Bruce (sønn til Steve) ga så bort et straffespark før Jay kom inn. Det ble ikke flere mål før 90 minutter var spilt og ekstraomgangene ble også målløse. Etter at de tre første på hvert lag scoret på sine forsøk i straffekonkurransen, bommet Leicester med sine to siste og dermed er det Cardiff og Blackpool som skal til Wembley for å avgjøre hvem som rykker opp i neste sesongs Premier League. Jay Spearing var ikke blant de som forsøkte seg fra straffemerket.