Nå forsøker Hicks å selge til Mill Financial

BBC Sport melder at Tom Hicks er i ferd med å gjøre virkelighet av trusselen om å selge sine aksjer til hedgefondet Mill Financial, i et siste desperat forsøk på å stoppe NESV fra å få kontrollen over Liverpool FC. OPPDATERT

Liverpool-styret hadde håpet å fullføre salget av klubben til New England Sports Ventures i dag, men klubbeier Tom Hicks gir seg ikke uten sverdslag. Nå håper han å velte avtalen ved å få i stand et salg av sine aksjer til Mill Financial. Det samme hedgefondet som tok kontrollen over George Gilletts aksjer i august.

Hicks' plan er at Mill Financial så betaler ned gjelden til på £237M til Royal Bank of Scotland, mens NESV-avtalen fortsatt ikke kan godkjennes grunnet den midlertidige begjæringen mot dette i Texas District Court.

- RBS og NESV er fortsatt bundet på hender og føtter av den midlertidige begjæringen, da denne ikke er opphevet ennå, skriver BBC sin sportsredaktør David Bond.

- Jeg sitter med følelsen av at dette var gjort av Hicks for å kjøpe seg tid til å fullføre overdragelsen av aksjene til Mill Financial. Hedgefondet kan overføre pengene til RBS i formiddag, noe som betyr at NESV vil komme i en vanskelig posisjon, da gjelden som klubben har til RBS vil være nedbetalt.

BBC-journalist Dan Roan tror at et slikt utfall som dette vil føre til at salget av Liverpool FC må gjennom en tredje dag i Londons High Court.

Samtalene mellom Mill Financial og Tom Hicks skal ha pågått fortløpende de siste 48 timer.

SISTE:
Ifølge Ben Smith i The Times åpnet Mill Financial samtaler med Royal Bank of Scotland i går, der de tilbød seg å betale ned gjelden. RBS skal ha nektet å ta i mot pengene, etter råd fra sine advokater.

På nettstedet Red and White Kop er det nå startet en e-post kampanje for å forsøke å forhindre at Mill Financial hjelper Hicks. Er du interessert i å være med på den, finner du kampanjen på denne linken.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken