Nelsen inn for Samba

Blackburn får trolig tilbake kapteinen Ryan Nelsen fra skade, og som vil erstatte suspenderte Chris Samba. Sam Allardyce har mer å si om et Liverpool han mener er i nedgang.

Sam Allardyce mener det vil være et gunstig tidspunkt å spille mot Liverpool på søndag, selv om han innrømmer at nye eiere kan dempe forstyrrelsene som klubben har hatt utenfor banen. Manageren legger imidlertid ikke skjul på at han mener at Liverpool som klubb nå er på retur.

- Det vil være et gunstig tidspunkt å spille mot dem, selv om nye eiere kan ha minsket det som har vært distraherende for spillerne, mener Allardyce.

- Vi må utnytte den manglende selvtillit som spillerne til Liverpool kan ha.

- Jeg har hele tiden hatt den oppfatningen av at dette ville bli et mellomår for en klubb som har solgt mange av sine spillere. Roy har en enorm oppgave, men jeg trodde ikke de ville ha så få poeng som de nå har.

- Hvis det er en sunn atmosfære i en fotballklubben da kan du føle at noe stort er på gang, hvis den atmosfæren ikke er der kan det knekke den følelsen som vanligvis er i Liverpool.

- Det er en institusjon i fotball som ble skapt av den store Bill Shankly, og den er på retur nå. Atmosfæren er borte og det er synd, og de må nå prøve å få den tilbake.

- Det er ikke bare opp til Roy Hodgson, det gjelder hele strukturen i klubben. Jeg føler for Roy, da han synes å få mesteparten av skylda. Hvis han får nok tid på seg vil han kunne rette det opp.

Chris Samba er suspendert til kampen mot Liverpool, men Ryan Nelsen kan bli klar av en lårskade. Keith Andrews, Jason Roberts og Vince Grella er alle uaktuelle med skader.