Nemeth tar gjerne ett år til i Athen

Liverpools utlånte spiss, Krisztian Nemeth, tar gjerne en sesong til i AEK Athen dersom Liverpool gir ham lov til å fortsette i gresk fotball. Nemeths Liverpool-kontrakt løper ut sommeren 2012.

Den ungarske angriperen skriver i sin egen blogg at han stadig blir i bedre og bedre form etter sitt siste skadeavbrekk.

- Jeg kjenner ingen ting til skaden lenger, og formen begynner å vende tilbake. I helgens ligakamp spilte jeg den siste halvtimen, og var nær ved å score. Jeg fikk en stor sjanse, men deres målvakt gjorde en flott redning. Det var synd, for en scoring ville ha gitt meg mer selvtillit, melder Nemeth.

Hjemmekampen mot Panionios endte for øvrig 1-1.

- Skader har forhindret meg fra å spille regelmessig denne sesongen, og etter et slikt langvarig opphold tar det flere måneder å komme i god form igjen. Laget er imidlertid i god form nå, og vi ser frem til sesonginnspurten. Jeg håper virkelig jeg kan bidra med noe i tiden som kommer.

- Når det gjelder fremtiden min, så er den uviss. AEK har indikert at de ønsker å ha meg her ett år til, men jeg innser at det ikke er bare opp til meg. Liverpools ledere vil nok ha et ord med i laget. Det er et stykke frem til neste sesong ennå, så vi får se hva som skjer, avslutter Nemeth.

Totalt har ungareren spilt 10 ligakamper for AEK Athen denne sesongen, og han har notert seg for tre mål på disse. Han har også fått med seg 2 kamper i Europa League.