Nervøst England snubler videre

Et gult kort for Jamie Carragher gjør at scouseren er ute til neste kamp mot Slovenia, mens Gerrard og Johnson var svake da det bare ble 0-0 mot Algerie. – Ikke godt nok, mente Stevie G.

England vil igjen bli slakt i engelsk presse etter en meget dårlig forestilling mot Algerie. Etter en tragisk førsteomgang greide man å skape litt mer trykk etter pause, men det ble med en rekke cornere og skudd som ikke var i nærheten av å gå inn.

Av Liverpools spillere synes vi Jamie Carragher var blant de bedre hos England, men fikk sitt andre gule kort og mister dermed den siste kampen i gruppespillet mot Slovenia. Glen Johnson hadde store problemer med hurtige afrikanere på sin side. Steven Gerrard var en del involvert, og trakk mer inn mot midten mot slutten av kampen, men lyktes med svært lite.

- Vi er ikke fornøyd, vi må vise mer enn dette, slo Gerrard fast overfor ITV rett etter kampen.

- Vi var ikke gode nok i den siste tredjedelen. Vi ønsker ikke å komme med noen unnskyldninger, vi var aldri på vårt nivå, svarte scouseren på spørsmål om man var plaget av nerver.

- Vi vant ikke nok andreballer, vi hadde ikke nok mot framover, vi var ganske enkelt ikke gode nok.

Det positive for England er at man fortsatt har alt i sine egne hender foran den siste kampen mot Slovenia i gruppespillet, førstkommende onsdag.