NESV får tommelen opp av MLS-sjef

Ifølge Don Garber, kommissær Don Garber i Major League Soccer, vil Liverpool være i gode hender dersom Boston Red Sox-eier John W Henry lykkes med å overta klubben.

- De (NESV) har en enorm robust forståelse av idrettsvirksomheten og hvordan man kan beskytte og forbedre arven til det historiske merket, uttaler Don Garber ifølge The Mirror.

- Det er essensielt hva de har gjort med eierskapet til Red Sox. Det er noe som heter Red Sox Nation, et merke som støttes av fansen og går tilbake i generasjoner,tilsvarende som hos Liverpools supportere.

- Eierskapet har ikke bare prydet det, men forbedret det. De har forbedret og renovert stadion, de har brakt inn moderne teknologi for å forbedre fansens opplevelser.

- De har sendt mesterskapslag på banen og drevet virksomheten med tanke på lønnsomhet, så de er svært pro-sports klubbeiere.

Hicks og Gillett har også eid baseball- og ishockeyklubber i USA, men Garber mener at duoen ikke kan sammenlignes med Henry.
- Jeg kan ikke snakke om forskjellen mellom Gillett og Hicks og John Henry og hans partnere. Men hvis du er en idrettsfan i USA og skal velge to eller tre av de mest ærverdige og suksessrike klubbene i vår nasjons idrettshistorie, vil Red Sox være en av dem. Jeg vet ikke om du kan si det samme om lagene eid av herr Gillett og herr Hicks.