NESV skal styrke stallen, ikke selge stjernespillere

John Henry har nok engang uttalt at han er bestemt på å få Liverpool tilbake til toppen av engelsk fotball, og avviser at han vil tillate toppspillere å forlate klubben i januar.

Det hevdes i engelsk presse at Pepe Reina og Fernando Torres er desillusjonerte med situasjonen på Anfield, og det påstas også at begge har klausul i kontrakten som gjør at de kan forlate klubben. Roy Hodgson uttalte i går at han ikke ønsker å selge verken Reina, Torres eller noen andre gode spillere i klubben. New England Sports Ventures’ eier John Henry har igjen gjort det klart at de har intensjoner om å investere i Liverpools tropp, og avviser den seneste ukens spekulasjoner.

- Vi har nylig lest historier om våre intensjoner i det forestående overgangsvinduet i januar og har en sans av humor for denne type unngåelig spekulasjoner, sier Henry til Liverpool Echo.

- Historier om våre toppspillere skal dra er destruktive og uberettigede, men vi innser at denne type spekulasjoner også er vanlige.

- Vi har til hensikt å bygge videre på den nåværende spillerstallens styrke, ikke underminere den. Jeg kan forsikre supporterne at vi ikke har noen intensjoner om å svekke laget fremover.

- Alle vet at vi er nye i engelsk fotball, men ikke i idrett. Vi studerer alle muligheter. Muligheter og verdsetting vil styre bruken i januar og i fremtiden.

- Vårt klare fokus fra dag én av vårt eierskap har vært, og vil bli, å forbedre klubben og ha fokus på hva som vil ta og få Liverpool konstant i posisjon for å utfordre for trofeer, Vi har til hensikt å bygge denne klubben på riktig måte.