Ngog øyner flere scoringer

David Ngog er ivrig etter å imponere Roy Hodgson og vise den nye manageren at han er en spiller til å stole på kommende sesong. Advarer mot å tro at jobben mot Rabotnicki allerede er gjort.

- Du er alltid under press hver dag i en stor klubb som Liverpool, men jeg bryr meg ikke om det. Jeg ønsker å gjøre mitt beste for laget, uttaler Ngog til Liverpoolfc.tv.

- Du må være klar for hver kamp. Når du får sjansen, må du vise kvalitet og ta vare på den.

- Det er fantastisk å se Fernando si at han blir i Liverpool. Han og Steven Gerrard er veldig viktige for oss. De gir laget mye selvtillit.

David N’Gog nettet begge Liverpools mål i første kamp mot Rabotnicki. Torres er nettopp tilbake i trenign og er heller ikke påmeldt til kvalifiseringskampene mot Rabotnicki. Ngog vil nok spille fra start også i kveld.

- Det er alltid en god følelse for en spiss når du scorer mål, men det viktigste for oss var å vinne kampen, noe som ga oss mye selvtillit.

- Vi hadde mange unge spillere på laget. De gjorde det meget bra. De har jobbet hardt på trening. De viste at de kan gjøre en jobb for laget, så det var en god følelse for alle.

- Martin Kelly spilte veldig bra. Han sto for forarbeidet til et av målene mine med et flott innlegg. Han er en spiller med kvalitet. Forhåpentligvis har en en god fremtid her.

- Vi skal forsøke vårt beste for å få til en god opptreden for våre supportere i vår første hjemmekamp for sesongen. Det er viktig å begynne bra på Anfield.

- Vi må være forsiktige og ikke tenke på at kampen er vunnet fordi det er ytterligere nitti minuter å spille. Forhåpentligivs kan vi få jobben gjort og kvalifisere oss til neste runde.