Ny viktig kamp for reservelaget

Liverpools reservelag spiller sin andre kamp denne uken når de møter Burnleys nest beste på Turf Moor i kveld. John McMahon bebuder at hans lag ikke har gitt opp kampen om seriemesterskapet.

Kveldens reservelagskamp mellom Burnley og Liverpool på Turf Moor kan følges live fra klokken 20.00 for den som har e-season ticket på liverpoofc.tv. Vi kommer som vanlig til å oppdatere de viktigste hendelsene fortløpende her på liverpool.no.

Etter 1-0 tapet for Manchester United på tirsdag, er det nå erkerivalen fra andre enden av East Lancs Road som har initiativet i sesonginnspurten. United ligger nå ni poeng foran Liverpool, men har spilt to kamper mer. Liverpool har fire kamper igjen å spille.

- Vi har ikke gitt opp, og vil kjempe til siste slutt om seriemesterskapet, sier manager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi har tapt våre to siste kamper, og Manchester United er nå i en veldig god posisjon, men i fotball vet du aldri hva som vil skje, legger han til.

- Vi savner en del spillere som spilte for oss tidlig i sesongen. Spillere som Jay Spearing og Stephen Darby hadde vært gode å ha på laget. Men de er utlånt og gjør det veldig bra i henholdsvis Leicester og Swindon. Det er en flott erfaring for dem.

- Daniel Pacheco er fortsatt opptatt med spill for Spania U19. Han har måttet stå over mange kamper for oss. Alle disse frafallene har gitt sjanser til unge spillere som Lauri Dalla Valle og Alex Cooper. Disse unge spillerne skal ha skryt. De har en fantastisk innstilling, de ønsker å lære og de jobber hardt.

Da Liverpool var vertskap for Burnley i oktober var det et frispark på overtid fra Daniel Pacheco som ga de røde seieren. McMahon forventer en ny tøff kamp i kveld.

- Det er fint for guttene å få spille på Turf Moor, etter baneproblemene som Burnley har hatt hos Accrington Stanley. Burnley er et godt organsiert lag, så det blir en tøff kamp. Vi stiller med den samme troppen som mot Manchester United, og forhåpentligvis kan vi spille en god kamp.