Nye samtaler med Rodriguez

Echo melder at Liverpool vil holde nye samtaler med Atletico Madrid-vingen Maxi Rodriguez i dag. Stephen Darby glad for å få en ny sjanse. Jamie Carragher involvert i verdensrekordforsøk.

Kilder i Spania antydet i helgen at Atletico Madrids Maxi Rodriguez var på vei hjem til Argentina, og at en overgang til Liverpool var helt uaktuelt. Det virker imidlertid ikke som Rafael Benitez har gitt opp alt håp om å sikre seg den argentinske høyrevingen. Liverpool Echo skriver nemlig at Liverpool FC skal ha nye samtaler med Rodriguez i dag.

Den spanske avisen AS hevder i dag at den 29 år gamle flankespilleren er villig til å gå ned i lønn for å spille for Liverpool.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken

Darby glad for en ny sjanse
Stephen Darby er veldig takknemlig for den støtten han fikk av sine lagkamerater etter tabben mot Fiorentina og foran kampen mot Reading. Den unge forsvareren spilte sin første kamp fra start for Liverpool mot Fiorentina i desember, og gjorde en tabbe på overtid som førte til italienernes seiersmål. Helgens kamp mot Reading har nå bidratt til å viske ut det vonde minnet.

- Det som skjedde mot Fiorentina var noe jeg måtte dra lærdom av, men jeg kunne heller ikke tenke for mye på det. Jeg prøvde å legge det bak meg ganske kjapt, og heller bruke denne erfaringen for å bli en bedre spiller. Det ble en kveld med blandede følelser. Det var selvsagt helt utrolig å få debutere på Anfield, men å gi bort et mål slik jeg gjorde i siste minutt, var veldig skuffende, forteller Darby til Liverpool Echo.

- Det plaget meg veldig i et par dager, det må jeg innrømme. Men de andre spillerne støttet meg, og ga meg gode råd og oppmuntringer, legger han til.

- Forhåpentligvis får jeg enda et par sjanser til å vise meg frem de kommende ukene. Du må beholde fatningen og innse at hardt arbeid bare er begynnelsen, sier høyrebacken til lokalavisen.

Bare tiden vil vise om Rafael Benitez mener at Darby gjorde det bra nok mot Reading til å få flere sjanser i Glen Johnsons skadefravær. 21-åringen vil i alle fall gjøre alt han kan for å spille seg inn på laget.

- Det var viktig å få spille en ny kamp nå. Nå handler det bare om å fortsette og jobbe hardt, og forhåpentligvis klarer jeg å imponere trenerstaben. Manageren har flere muligheter, og kan forandre på lagoppstillingen. Konkurransen om plassene er enorm, så jeg må bare jobbe ufortrødent videre, sier scouseren.

Darby innrømmer at Liverpool spilte under pari mot Reading, men mener at det likevel var positive ting å ta med seg fra kampen.

- Vi var skuffet over at vi lot dem ta ledelsen, men jeg syntes vi kjempet oss godt tilbake i kampen, og til syvende og sist var vi skuffet over at vi ikke vant oppgjøret.

- Reading la litt press på oss, men vi hadde også et par sjanser. Dessverre klarte vi ikke å omsette disse i tellende resultat. Som lag syntes jeg vi kjempet bra etter å ha blitt liggende under. Vi er bare halvveis. Nå har vi en omkamp å se frem mot, og forhåpentligvis vinner vi den.

- Jeg syntes vi klarte å ligge kompakt og forsvare oss bra. Det ga meg mye selvtillit at jeg fikk en ny sjanse fra start, og det viser at manageren har tro på meg. Nå må jeg betale ham tilbake for den tilliten han har vist meg, avslutter Darby.

Håper å sette verdensrekord
Fotballfans på Merseyside håper å sette verdensrekord i five-a-side, og Liverpools Jamie Carragher og Evertons Leighton Baines har påtatt seg oppgaven med å være lagledere for de to lagene. Målet er å spille verdenshistoriens lengste five-a-side fotballkamp og havne i Guiness rekordbok. Kampen vil starte lørdag 27.mars. Hver tropp vil bestå av åtte spillere, og målet er å spille i 31 timer i strekk. Inntektene fra kampen vil gå til veldedighet på Merseyside.

- Vi ønsker å samle inn så mye penger som mulige til gode formål. Jeg har ikke vært involvert i noe slikt som dette før. Klarer vi å slå verdensrekorden, vil det være god PR for byen. Det er fint at både Everton og Liverpool har involvert seg. Det bringer folk tettere sammen, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Echo.