Nytt sleivspark fra Allardyce

Blackburn-manager Sam Allardyce beskylder Benítez' mannskap for å ha begynt å spille fysisk i deseperat kamp om en CL-plass. Allardyce håper å utnytte at Liverpool er slitne etter Unirea-kampen.

Sam Allardyce anklager Benítez' mannskap for å spille svært fysisk i desperasjon for å få en Champions League-plass. Benítez har vært kritisk til spillestilen Allardyce' lag benytter. Spanjolen fikk allerede kjennskap til stilen i sin fjerde kamp i England, i august 2004. Da brakk Sami Hyypiä nesen i duell med Boltons Kevin Davies.

Benítez har senere sendt en DVD til Keith Hacket, tidligere daglig leder i Professional Game Match Officials Borard (dommerforeningen), og ifølge Allardyce viser det bare hvor besatt Benítez er av måten Blackburn-manageren leder lagene sine på.

Deretter beskyldte Allardyce Benítez for å komme med en respektløs gest i Liverpools 4-0-seier mot Blackburn på Anfield forrige sesong. Foran morgendagens møte mellom Blackburn og Liverpool er Sam Allardyce igjen ute med et nytt sleivspark.

- Det har ingen betydning for meg hva Rafa tenker om hva jeg gjør og ikke gjør. Jeg vet hvilken god manager jeg er og hvilken god jobb jeg kan gjøre. Jeg ville ikke være her i ti år hvis jeg ikke kunne gjøre det. Så jeg har ingen bekymringer om hva han mener om meg eller mitt lag, uttaler Sam Allardyce ifølge The Times.

- Vi kan slå dem på en hvilken som helst dag. Det er det viktigste for meg, og vi vet vi kan slå dem fordi jeg gjorde det på Reebok. Fordi han ikke likte det, fant han på en unnskyldning om hvordan vi spilte. Wenger gjorde det, Mourinho gjorde det, alle gjør det når de får et slag i ryggen.

- Det vil få ham til å klage på meg igjen, men jeg bryr meg ikke. Han gikk så langt som å lage en DVD og sendte den til Keith Hackett. Han vet ikke at jeg vet det, men det gjør jeg. Han har fikse ideer.

- Han har rett til sin mening som alle andre, og det er fint å ha noen klage på når du skal slå dem. Det handler ikke om meg eller ham. Det handler om at mine spillere skal til Anfield og spille god fotball.

- Liverpools fysiske spill har kommet frem de seneste ukene. Basert på hvor godt de avsluttet i fjor er jeg veldig overrasket over at de har hatt de problemene de seneste månedene.

- De har ikke spilt like pent og bevegelig som de kan gjøre, men de har gjort jobben og fått resultatene de har trengt for å komme tilbake i klyngen. De har måttet gå tilbake til det grunnleggende.

- Men hvis det er en fysisk kamp de vil ha på søndag, så jeg blir jeg gjerne med på det.

Sam Allardyce håper at Liverpool-spillerne er slitne etter å ha spilt i Romania på torsdag.

- En viss tretthet vil spillerne deres ha, noe vi kan dra nytte av i kampen, sier Allardyce til Daily Mirror.

- Hvis den kommer, vil den komme senere i kampen. Hvis den kommer, må vi dra nytte av den.

Rovers har vunnet de fire seneste hjemmekampene og klatret mot midten av tabellen.

- Vi ville like å tenke at vi ser oppover på tabellen. Vi har vunnet fire kamper på rad hjemme.

- Vi har elleve store kamper foran oss, og ingen er større enn mot Liverpool på søndag for å få testet hvor vi står.

- Vi har vunnet de fleste av våre kamper mot de ni nederste. Når du kommer opp mot en av de store gutta, er det en test på hvor god du er.

- Vi er fulle av selvtillit, og forhåpentligvis kan vi ta med den selvtilliten til søndagens kamp og prøve å få et resultat.

- På Ewood for et par måneder siden var vi svært nær ved å slå dem, og forhåpentligvis kan vi legge ned den slags opptreden på Anfield.

Blackburn ligger på 12.plass i Premier League med 34 poeng. Det er elleve poeng over nedrykksstreken, Allardyce kommer ikke til å slappe av før Lancashire-klubben når 40 poeng.

- 40 poeng har alltid vært det som gjelder for meg siden jeg først begynte. Det er en så stor lettelse å nå det tallet, selv om mange ikke har trengt så mange poeng de seneste årene.

- Forhåpentligvis kan vi få det så fort som mulig. Hvem vet hvor flere enn 40 poeng vi kan ta med den formen vi er i nå. La oss få det først. Deretter kan vi tenke på alt annet.