Olsen usikker på Agger

Morten Olsen har allerede hentet inn en reserve for skadde Daniel Agger. Kyrgiakos og Benayoun uttatt. Ikke landslagsspill for Degen og Aquilani. Forfall fra Nemeth. De utlånte.

Det danske fotballforbundet skriver at Danmarks landslagssjef Morten Olsen har vært i kontakt med Daniel Agger som ble skadet mot Blackburn søndag ettermiddag. Situasjonen rundt Agger er uavkalrt, men Olsen valgte på forhånd å innkalle en ny spiller som reserve for Daniel Agger.

Yossi Benayoun er i Israels tropp til privatlandskampen borte mot Romania onsdag 3.mars. Samme dag er Sotirios Kyrgiakos med Hellas til oppgjøret mot Senegal på Volos stadion.

Philipp Degen og Alberto Aquilani er ikke tatt ut for henholdsvis Sveits og Italia.

De utlånte
Krisztian Nemeth er ennå ikke kvitt ankelskaden sin, og det ungarske fotballforbundet melder at spissen har meldt forfall til U21-landslagets EM-kvalifiseringskamp mot Italia.

I League One var Nathan Eccleston ubenyttet reserve for Huddersfield i 2-2-kampen hjemme mot Leeds.

I League Two spilte Robbie Threlfall samtlige minutter da Bradford City vant 1-0 hjemme mot Darlington.

Dean Bouzanis måtte også denne gang se Accrington Stanleys kamp fra benken. Torquay scoret vinnermålet fem minutter på overtid.

Mikel San José var på banen hele det målløse oppgjøret mellom Athletic Bilbao og Sevilla på Sanchez Pizjuan i spansk Primera Division.

András Simon fikk ikke spilletid da Cordoba CF beseiret Elche 2-0 i Segunda Divison.

Charles Itandje voktet målet til AO Kavala i 3-1-seieren borte mot bunnlaget Panthrakikos i gresk Super League.

Fredag beseiret Helmond Sport Volendam 5-2 i den nest øverste divisjonen i Nederland. Vincent Weijl ble byttet ut i det 76.minutt. Weijl er for øvrig stand by til møtet mellom Nederland U20 og Slovenia U20 i Nova Gorica onsdag 3.mars.

Eks-spillere på prøve
Astrit Ajdarevic (nå Leicester), tidligere juniorspiller i Liverpool, er på prøve i Kongsvinger.

Ryan Crowther ble løst fra kontrakten med Liverpool i sommer. Kantspilleren har den seneste tiden vært på prøvespill i Vejle, men har returnert hjem uten kontrakt.