Ombestemmer seg ikke

Både Liverpool FC og Milan Jovanovic opplyser at de kommer til å fullføre spillerens overgang selv om Rafael Benítez har forlatt klubben. Kun arbeidstillatelse mangler.

Det har lenge ligget i kortene at Standard Liege-spissen Milan Jovanovic skal fullføre en bosman-overgang til Liverpool i sommer. Det har likevel hersket noe usikkerhet etter at Rafael Benítez ikke lenger er manager på Anfield. Både klubb og spiller opplyser nå at overgangen skal fullføres.
- Jeg kommer ikke til å bryte kontrakten fordi Benítez har dratt, uttaler Jovanovic ifølge Liverpool Echo.

Liverpool FC gjør det klart overfor Liverpool Echo at de ønsker å signere 29-åringen, som kan spille både spiss og på venstresiden av midtbanen, og fastholder ved av Benítez’ avgang ikke forhindrer dem fra å hente serberen.

Personlige betingelser er avtalt. Jovanovic har også passert den obligatoriske legetesten. Eneste formalitet som gjenstår er å få innvilget arbeidstillatelse. Spilleren kommer til å bli offentliggjort som de rødes første spillertilvekst i sommer når Serbia har røket ut av VM. I går ble Jovanovic matchvinner da Serbia beseiret Tyskland 1-0 i VM.