Omkampen på TV

Liverpools omkamp mot Reading i 3.runde i FA-cupen er plukket ut som TV-kamp på ITV1. Stem på Steven Gerrard eller Glen Johnson i FA-avstemning. Agent har intet nytt å berette.

Både det engelske fotballforbundet og ITV bekrefter at omkampen mellom Liverpool og Reading blir TV-kamp i England onsdag 13.januar. Dette fører til at avspark blir flyttet frem ett kvarter, fra kl 21.00 til 20.45. Dette fører også høyst sannsynlig til at kampen blir vist på Viasat Fotball.

Stem på Gerrard og Johnson
Det engelske fotballforbundet arrangerer for øyeblikket en avstemning om den beste engelske landslagsspilleren i 2009 på sine nettsider. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å avgi stemme på en av de to Liverpool-spillerne som er å finne blant kandidatene, nemlig Steven Gerrard og Glen Johnson.

Gerrard scoret blant annet to mål da England slo Kroatia 5-1 i VM-kvalifiseringskampen mellom landene i september. Liverpool-kapteinen spilte sju landskamper for England i 2009, og noterte seg også for fire målgivende pasninger.

Intet nytt fra Dossena-agent
Napolis sportsdirektør skal ha fløyet til Liverpool for å få i stand en overgang for Andrea Dossena. Men spillerens agent har intet nytt å berette.

- Det er intet nytt om Andrea, uttaler Roberto La Florio til calciomercato.it.

- For øyeblikket virker alt blokkert. Alt avhenger av Liverpool, som så langt ikke virker å ha noen intensjon om å forandre sin strategi, legger han til.

- Om spilleren vil bli lånt ut med opsjon på kjøp ved sesongslutt? For øyeblikket tror jeg ikke Liverpool vil vurdere en slik mulighet.