Optimistiske toner fra Kuyt og Wilson

Dirk Kuyt og Danny Wilson er fortsatt optimister med tanke på resten av sesongen, trass i at Liverpool har fått sin svakeste sesongstart på 57 år.

Dirk Kuyt, som akkurat nå forbereder seg til Nederlands EM-kvalifiseringskamp mot Moldova i kveld, er sikker på at hard jobbing på treningsfeltet vil bidra til lysere tider på banen for Liverpool FC.

- Dersom folk hadde sett treningsøktene våre, ville de ha sett fremskrittene vi gjør hver eneste dag. Vi jobber veldig hardt, og har tro på oss selv. Vi opplever progresjon, og jeg tror det kun er et tidsspørsmål før fremgangen vil vise seg i kamp også. De gode resultatene vil komme, sier 29-åringen skråsikkert til LFC Weekly.

- Vi jobber hardt med de formasjonene som manageren liker å benytte, og vi ser fremgangen. Vi hadde for lite tid til å jobbe med dette i sommer, men ting begynner definitivt å sitte bedre nå, legger han til.

Danny Wilson, som kun har spilt en førstelagskamp etter overgangen fra Rangers i sommer, er enig med Kuyt i at vendepunktet er nært for de røde.

- Jeg angrer ikke på at jeg skrev under for Liverpool. Jeg har ikke tenkt tanken på at det var feil å gjøre det. Jeg trives godt, selv om jeg ikke har fått spille særlig mye for førstelaget. Jeg debuterte mot Northampton, og det var som alle vet ingen stor kamp. Skuffelsen var stor i garderoben etterpå, forteller Wilson til Echo.

- Akkurat som i Rangers, forventes det at Liverpool skal vinne alle kamper. Jeg vet ikke så mye om det som foregår utenfor banen. Jeg vet det har vært problemer, men jeg vet ikke eksakt hva det går i. Jeg tror ikke spillerne lar seg påvirke av dette. Vi tenker fremover og konsentrerer oss om fotballen, legger han til.

- Vi er inne i en vanskelig periode, og posisjonen på tabellen er ikke god. Men vi vil forsøke å vinne noen kamper, og trekke oss selv opp av sumpen.