På terskelen av en drøm

Trener Quique Sanchez Flores hos Atletico Madrid sier at man nå må gripe en sjanse som en aldri vet når vil komme igjen. Hevder at bortelaget vil prøve å spille sitt eget spill på Anfield.

- Vi er på terskelen av noe som kanskje ikke vil skje igjen på mange år, fortalte Flores på pressekonferansen foran semifinalen mot Liverpool.

- Det at vi kan komme til to finaler på en sesong er noe som en ikke vil få sjansen til igjen på årevis, verken for spillere eller trenere. Derfor, dette er tidspunktet for å oppnå våre drømmer. Hvis de er nærme, da må vi prøve å gripe dem.

- Jeg kan ikke forestille meg at vi kommer til å spille bortekampen og vente og se hva Liverpool vil gjøre, var svaret på antydninger om at gjestene først og fremst ville forsvare seg. – Det vil bli vanskelig å gjøre det vi kan, men vi ønsker å spille vårt spill og ha vår mentalitet, det å holde på ballen.

- Vi må gjenta mange av de tingene som vi gjorde bra i den første kampen og by på noen til dersom vi skal avansere. Vi må holde buret rent og prøve å score et mål, en vanskelig oppgave mot et av de beste lagene i Europa.